duminică, 14 decembrie 2008

Share Point




Ok, pentru ca este duminica si pentru ca mai toata lumea se uita probabil la televizor sa vada cum si ce semneaza PSD cu PD-L si daca UDMR va primi sau nu o bucata de ciolan, voi posta un "quicky" ;).
Daca vreti sa impartasiti(ca sa nu mai folosesc englezismul share-uiti) ceva cu prietenii pe internet si nu vreti sa folositi Yahoo messenger pentru ca multora nu le merge prea bine, o puteti face pe acest site: cl1p.net. Pasii sunt 3 si sunt simpli:
  1. Introduceti un URL care sa inceapa cu "http://cl1p.net/", de exemplu  
 http://cl1p.net/ia-de-aici
  1. Puneti pe plansa(whiteboard ;), dar azi vorbim romaneste) pusa la dispozitie tot ceea ce vreti, text, linkuri, poze, fisiere, etc. (din pacate nu stiu care este limita de spatiu, n-am incercat sa vad cat pot uploada) - nu uitati sa dati save dupa ce terminati
  2. Acum puteti sa dati linkul creat prietenilor, care la accesarea acestuia voi gasi plansa voastra cu toate bunatatile intinse pe ea :)
Cl1p mai ofera cateva optiuni de personalizare a plansei in clipboard, notepad, etc. Singura limitare este faptul ca dupa 7 zile link-ul expira. Mie mi-a placut ca idee ca poti pune mai multe chestii aici pe acelasi link si fiecare se serveste cu ce vrea, ca la bufetul suedez. Spre deosebire de fileshare unde uploadezi decat 1 fisier per link. Aici eu va salut si ma intorc la televizor si discutiile politice.
Sharuiti! Sharuim maria ta!

Niciun comentariu: