duminică, 30 noiembrie 2008

Google current




In caz ca nu stiati, motorul celor de la Google este atat de faimos incat are propria sa emisiune de stiri: GoogleCurrent. Spre deosebire de o emisiune de stiri normala, Google Current are ca subiect search topic-urile de pe google. Emisunea a rulat pe Current TV(reteaua TV a lui Al Gore) in US si UK. Acum mai ruleaza doar varianta britanica, filmata la Londra, pe Current TV UK, americanii inlocuind-o cu infoMania(ce ruleaza la aceleasi ore si cu acelasi host).
Eu am descoperit Google Current intr-o sesiune, cand nu aveam chef de invatat si ma plictiseam. Asa ca ma uitam cu colegul de camera la Google Current pe Google Video. Episoade din "emisiune"(are pana in 5 minute) pot fi gasite pe Youtube, pe Google Video sau pe site-ul current.com. Google current ruleaza din jumatate in jumatate de ora, avand o versiune ce ruleaza la ore fixe si are un prezentator, si o versiune la jumatatea orei ce consta doar in text si imagini. Mie ideea mi s-a parut interesanta: stiri despre internet, de fapt despre ceea ce cauta oamenii pe intenet. Un fel de eStiri la minut :). Probabil ca in viitor vom vedea mai multe emisiuni de genul asta, cu o baza de telespectatori mai larga(pentru ca ma indoiesc ca prea multi stiu despre Google Current).


Watch more Google Video videos on AOL Video



Si pe AOL Video pot fi vazute episoade din Google Current, cum ar fi acesta despre "network neutrality"(un subiect controversat in US... gotta hate those AT&T guys).
Deci daca vreti sa fiti la curent cu cele mai noi si populare search-uri, urmariti Google Current.

Thanks for reading, we'll be back in 30. :P



Niciun comentariu: